Akçaabat Belediyesi’ne Ziyaret

×

Hata mesajı

  • Notice: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 771 satırı) içinde Undefined index: 3.0.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 777 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 781 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_glyphicons() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 841 satırı) içinde array_merge(): Expected parameter 1 to be an array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
  • Warning: _bootstrap_icon() (/srv/www/html/sites/all/themes/bootstrap/includes/common.inc dosyasının 875 satırı) içinde in_array() expects parameter 2 to be array, null given.
Trabzon Şubesi

Yayına Giriş Tarihi

17 Mayıs 2024 - 20 Mayıs 2024

Makina Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi olarak, Akçaabat Belediye Başkanı Sayın Osman Nuri EKİM’i ziyaret ettik. 

Yerel seçimler neticesinde göreve gelen Osman Nuri Bey’i tebrik ederek başarılar diledik. 

Ziyaretimizde, Odamızın yürüttüğü faaliyetler hakkında kendisine kapsamlı bilgi verdik. Özellikle, halkın güvenliği ve sağlığını korumak amacıyla yapılabilecek projeler üzerinde durduk. Bu bağlamda, düzenli asansör kontrollerinin ve ekipman muayenelerinin toplum sağlığı açısından ne denli önemli olduğunun altını çizdik.

Görüşmemiz, iki kurum arasında güçlü bir işbirliği temeli oluşturma yönünde atılmış önemli bir adım olarak değerlendirildi. Sayın Başkan’ında bu işbirliğine olan olumlu yaklaşımı, gelecekte birlikte yürüteceğimiz projelerin başarıya ulaşacağına olan inancımızı pekiştirdi.